زمانی که در حال ویرایش یک متن هستید اگر از حالت ادیتور خارج شوید و دکمه backspace را بزنید اتفاقی که هیچ نویسنده ای دوست ندارد برایش بیفتد پیش می آید و آن این است که به صفحه قبلی می روید و همه آن چه که ویرایش کرده بودید از بین خواهد رفت البته در مرورگر های جدید این دکمه به طور پیشفرض غیر فعال شده است اما برای غیر فعال کردن آن می توانید از قطعه کد زیر استفاده کنید.  با مردان وردپرس باشید تا این آموزش را فراگیرید.
 
تاریخ آخرین بروزرسانی : ۶ تیر ۱۳۹۶
منبع :‌ مردان وردپرس
میلاد میلادی

باور هایت را که پرورش دهی به هرچیزی دست خواهی یافت.

Advertising MiSaCo.

نظرات خود را اینجا بنویسید

آدرس الکترونیکی شما نمایش داده نمی شود *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.